Prilepska 46, Bitola 7000 +389 75 420 080
Спортски скутери
Ретро скутери
Maxi скутери
ВИДИ ПОВЕЌЕ
Чопер
Street bike
ВИДИ ПОВЕЌЕ
Електрични велосипеди
Електрични тротинети
Citycoco
Електрични скутери
ВИДИ ПОВЕЌЕ
Акцесоари и додатна опрема
Гуми
Резервни делови
Кациги
Акумулатори
Масла и спрејови
ВИДИ ПОВЕЌЕ
ATV Крос Велосипеди Климатизери Rent a scooter
ГСГ МОТОРС

ПОЛИТИКА ЗА ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ

1. Зачувување на податоци: - Компанијата ги зачувува името, презимето, адресата, телефонскиот број и е-поштата на клиентите во цел да се обработи нарачката и, при потреба, да се контактира клиентот во врска со нивната нарачка. 2. Употреба на податоците: - Снимените податоци се користат исклучиво за интерни цели и во интерес на компанијата. Овие податоци се користат за обработка на нарачките и за комуникација со клиентите во врска со нивните нарачки или било кои други прашања поврзани со услугите на компанијата. 3. Заштита на податоците: - Компанијата користи одредени технички и организациски мерки за заштита на податоците на клиентите. Ова вклучува мерки за спречување на неовластен пристап, губење или манипулирање на податоците. 4. Пренесување на податоци: - Податоците на клиентите не се пренесуваат или продаваат на трети страни, освен во случаи кога е потребно за исполнување на нарачките или кога е законски задолжително. 5. Пристап до податоците: - Пристап до податоците на клиентите имаат само оние вработени во компанијата кои се задолжени за обработка на нарачките и за обезбедување на поддршка на клиентите. Овие вработени се подложни на строги правила за заштита на приватноста и се задолжени да ги заштитуваат податоците на клиентите. 6. Права на клиентите: - Клиентите имаат право да ги прегледаат, изменуваат или избришат своите лични податоци, како и да бараат да се ограничи или прекине нивната употреба. Ова може да се направи контактирајќи ја компанијата преку контакта формата, социјални мрежи или преку поставениот телефон за поддршка на корисниците. Оваа политика за заштита на податоци е важна за нас и се стремиме да ги заштитиме приватноста и безбедноста на нашите клиенти. Во случај на било какви прашања или барања за поврзани со личните податоци, клиентите можаст слободно да контактираат со нас за поддршка и информации.