Prilepska 46, Bitola 7000 +389 75 420 080
Спортски скутери
Ретро скутери
Maxi скутери
ВИДИ ПОВЕЌЕ
Чопер
Street bike
ВИДИ ПОВЕЌЕ
Електрични велосипеди
Електрични тротинети
Citycoco
Електрични скутери
ВИДИ ПОВЕЌЕ
Акцесоари и додатна опрема
Гуми
Резервни делови
Кациги
Акумулатори
Масла и спрејови
ВИДИ ПОВЕЌЕ
ATV Крос Велосипеди Климатизери Rent a scooter
ГСГ МОТОРС

ПОЛИТИКА ЗА ПОВРАТ НА СРЕДСТВА

1. Оштетени или дефектни производи: - Клиентите имаат право на поврат на средства само во случај кога производот има трајно оштетување или има фабрички проблеми. Во овој случај, клиентот треба да не контактира во најкус можен рок по приемот на производот. 2. Процес на поврат: - За да се започне процесот на поврат, клиентот треба да ја контактира нашата поддршка и да го образложи проблемот со производот. - По потврда на проблемот, клиентот ќе добие упатство за враќање на производот. - Производот мора да биде вратен во истата состојба како при примањето, со сите додатоци и оригиналното паковање. 3. Проверка и одобрување: - По пристигнувањето на вратениот производ, нашата екипа за контрола ќе го провери истиот за да се утврди проблемот. - Повратот на средствата ќе биде одобрен само ако производот е дефектен или оштетен. - Повратот на средствата ќе се изврши во најкраток можен рок, обично во рок од 7 работни дена по одобрувањето на повратот. 4. Ограничувања: - Не се прифаќаат за барања за поврат на средства за производи кои не се дефектни или оштетени. 5. Контакт информации: - За сите барања за поврат на средства или било какви прашања, клиентите може да контактираат нашата поддршка преку е-пошта или телефон. Оваа политика за поврат на средства е поставена со цел да ги заштити интересите на нашите клиенти и да им обезбеди доверба во квалитетот на нашите производи.