Prilepska 46, Bitola 7000 +389 75 420 080
Спортски скутери
Ретро скутери
Maxi скутери
ВИДИ ПОВЕЌЕ
Чопер
Street bike
ВИДИ ПОВЕЌЕ
Електрични велосипеди
Електрични тротинети
Citycoco
Електрични скутери
ВИДИ ПОВЕЌЕ
Акцесоари и додатна опрема
Гуми
Резервни делови
Кациги
Акумулатори
Масла и спрејови
ВИДИ ПОВЕЌЕ
ATV Крос Велосипеди Климатизери Rent a scooter
ГСГ МОТОРС

ПОЛИТИКА ЗА ДОСТАВА НА ПРОИЗВОДИ

1. Подигнување од салон: - Клиентите имаат опција да ги подигнат своите порачки од нашиот салон. За да го овозможиме ова, клиентите треба да го одберат опцијата за "Подигнување од салон" при нарачката. Кога нарачката ќе биде подготвена, клиентите ќе бидат известени за да ја подигнат во одреденото време и на дестинацијата што ќе им биде назначена. 2. Достава до адреса на клиент: - Клиентите имаат опција за достава на нивната нарачка до нивната адреса. Доставата може да се изврши преку нашите превозни средства или преку карго услуги, во зависност од локацијата и типот на производот. - Превоз со наши превозни средства: Доставата се врши со нашите сопствени возила. Времето на достава ќе биде утврдено во соработка со клиентот, со цел да се овозможи најпогодниот термин за истиот. - Достава преку карго услуги: За некои дестинации и за одредени видови на производи, може да се примени достава преку карго услуги. Оваа опција е погодна за клиентите кои не можат да го примат производот на нивната адреса со нашите превозни средства. Во овој случај, времето на достава и цената на истата ќе бидат комуницирани на клиентот пред неговата потврда на нарачката. 3. Трошоци за достава: - Трошоците за достава се пресметуваат во зависност од локацијата на клиентот, тежината и големината на производот. Оваа информација ќе биде прикажана на клиентот пред финализирање на нарачката. 4. Време на достава: - Времето на достава ќе варира во зависност од локацијата на клиентот, одбраниот метод на достава и типот на производот. Оваа политика за достава е наменета да го обезбеди најдоброто и најудобно искуство за нашите клиенти, и ние сме отворени за било какви прашања или поединечни барања.