GSG Motors

327281069_580032074037519_3019449927109670795_n-removebg-preview

ITALJET ROCKET 4Т

Категорија Ознака:
Тип на мотор:
1P39QMB – 4T
Работен волумен на цилиндарот:
50 cc
Стартување:
Електрично / Курбла
Диманзии L x W x H (mm):
1825 x 675 x 1173
Меѓуоскино растојание:
1335
Предни /Задни Кочници:
Диск / Гуртни
Бандажи Предни /Задни:
Ал. Легура / Ал. Легура
Димензии на гуми Предни /Задни:
120/70-12 / 120/70-12
Палење :
CDI
Батерија:
12V – 7Ah
MK
Scroll to Top