GSG Motors

327281069_580032074037519_3019449927109670795_n-removebg-preview
,

KROS 125

ЦЕНА 1450 ЕВРА

Категории ,
Детали за производот

Возило
Модел
 HAMACHI 125
Должина× Ширина× Висина 
1800X730X685
Систем за ладење 
Воздушно ладење
Компресија
9,5 : 1
Номинална моќност
7,4 kW
Свеќичка Тип
A7TC
Тип на палење
CDI
Синџир на тип
на пренос
Префрлување на погон
2WD/4WD
Меѓуоскино растојание
1240 mm
Минимален клиренс
170 мм
Општи спецификации
Максимална брзина 
80 km/h
Максимално оптоварување
90 кг
Систем за сопирање (F/R)
Напред : Рачна хидраулична сопирачка;
Заден дел: Нога хидраулична сопирачка
Амортизер (Предна) 
Хидраулична пружина
Амортизер (преден) Заеднички
пружински амортизација
MK
Scroll to Top