GSG Motors

327281069_580032074037519_3019449927109670795_n-removebg-preview
,

VERACRUZ 125cc

ЦЕНА  1400 евра

Категории , Ознака:

Детали за производот
Модел: VERACRUZ125
Моќност: 8,16hp
Тип на мотор: 125cc – 4 Тактен
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен / Курбла
Пренос: Автоматски
Должина / Ширина / Висина: 1.900mm x 705mm x 1.135mm
Пренос / Задни Гуми: 110/70-12 / 110/70-12
Пренос / Задни Кочници: Диск / Гуртни

MK
Scroll to Top