GSG Motors

327281069_580032074037519_3019449927109670795_n-removebg-preview
, , , ,

RKS SNIPER PRO X 50 (2024)

ден76,875.00

free-shipping

Цена 1.250 еур

Кредитирање до 36 рати со л.карта, одобрување веднаш !

Детали за производот
Brand: RKS
Модел:SNIPER PRO X 50 4T 2024
Мотор:50 кубика – 4 такт
Моќност:3.6 kw
Потрошувачка: 2L / 100km
Ладење:Воздушно
Стартер: електричен
Палење: CDI (палење со празнење на кондензаторот)
Пренос:Ланец
Масло за подмачкување:10W40
Акумулатор: 12N7F-MF
Предни сопирачку :Диск              Задни сопирачки: Диск
Должина / Ширина / Висина: 2000x670x1100
Предни / задни гуми: 2,50-17/2,75-17

MK
Scroll to Top