GSG Motors

327281069_580032074037519_3019449927109670795_n-removebg-preview
,

HAMACHI F16 250cc

Категории , Ознака:

Детали за производот
Димензија (мм)
1973*822*1053
Основа на тркала (мм)
1296
Минимум клиренс (мм)
139
Нето тежина (кг
123
Максимално оптоварување (кг)
150
Максимална брзина (км/ч)
100
Кочница (Fr./Rr.)
Диск / Диск
Големина на гумата (Fr./Rr.)
110/70-17 / 150/60-17
Атмосфера на тркалата (Fr./Rr.)
(kPa) 175/230
Потрошувачка (g/kw.h)
≤367g/(kWh)
Модел на мотор
170FMM
Тип на мотор
ар, воздушно/масло ладење, вертикален екстенор, рамнотежа вратило
Максимална моќност (kw/(r/min))
13/8000
Максимален вртежен момент (Nm/(r/min))
18,5/6500
Палење
C.D.I
Пакување:
Железна рамка+Картон

MK
Scroll to Top