GSG Motors

327281069_580032074037519_3019449927109670795_n-removebg-preview
,

COLOVE 500F

ден386,835.00

Боја

Сина

Црна

Црно Црвена

Црвена

Сива

Категории , Ознака:

Детали за производот
Спецификации Модел COLOVE 500X
Должина x Ширина x Висина 2197 * 905 * 1399mm
Мотор 471 cm3 4T
Тип на Машина
Single cylinder
Тежина 149 kg
Ладење Водено
Јачина на мотор 40 kW
Резервоар 21 L
Палење EFI BOSCH
Пренос Ланчен
Суспензија F/R F – Телескопска / R – Хидраулична

Димензија на гума (напред)
110/70/19
Димензија на гума (назад)
150/70/17
Тип на Кочници
Диск
Додатна опрема Куфери, USB port, Алуминиумска заштита, протектори на рачки

MK
Scroll to Top