GSG Motors

327281069_580032074037519_3019449927109670795_n-removebg-preview
Sale!
, ,

AUX 24 FLOOR STANDING

ден95,000.00

Детали за производот

Во пакет со климат спаѓа комплетна опрема за монтирање во вредност од 3000 денари:

  1. Комплетни бакарни цефки од 3 метри
  2. Бандаж трака и колендери
  3. Кондензациско црево од 1.5 метри

Генерални Спецификации

Шифра на Продукт ASF-H24A4/AHAR1DI-EU
Напојување 220-240V~/50Hz
Тип на фреон R32
Количина на фреон 1.8 kg
Класа на водотпорност IPX4
Маса на надворешна единица 53 kg
Маса на внатрешна единица 34 kg

Спецификации за Греење и Ладење

Номинален капацитет за ладење 7.4 kW
Номинален капацитет за греење 9.5 kW
Максимален капацитет за ладење
Максимален капацитет за греење
Номинална јачина на струја за ладење 10.3 A
Номинална јачина на струја за греење 13.2 A
Максимална потрошувачка за ладење 2.28 kW
Максимална потрошувачка за греење 2.68 kW

Останати спецификации

Максимална влезна јачина на струја 12.0 A
Максимална влезна моќност 2.90 kW
Максимален притисок на празнење 4.15 MPa
Максимален притисок на увлекување 1.15 MPa
Волумен на проток на воздух 1200 m3/h
Максимална звучност на внатрешна единица 47 dB
Максимална звучност на надворешна единица 56 dB

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “AUX 24 FLOOR STANDING”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

MK
Scroll to Top