GSG Motors

327281069_580032074037519_3019449927109670795_n-removebg-preview
Sale!
, ,

AUX 24 ИНВЕРТЕР Ј СЕРИЈА

ден65,000.00

Детали за производот

Во пакет со климат спаѓа комплетна опрема за монтирање во вредност од 3000 денари:

  1. Комплетни бакарни цефки од 3 метри
  2. Бандаж трака и колендери
  3. Кондензациско црево од 1.5 метри

Генерални Спецификации

Шифра на Продукт ASW-H2
Напојување 220-240V~/50Hz
Тип на фреон R32
Количина на фреон 1.44 kg
Класа на водотпорност IPX4
Маса на надворешна единица 45 kg
Маса на внатрешна единица 15 kg

Спецификации за Греење и Ладење

Номинален капацитет за ладење 7.20 kW
Номинален капацитет за греење 7.20 kW
Максимален капацитет за ладење
Максимален капацитет за греење
Номинална јачина на струја за ладење 9.75 A
Номинална јачина на струја за греење 8.67 A
Максимална потрошувачка за ладење 2.20 kW
Максимална потрошувачка за греење 1.96 kW

Останати спецификации

Максимална влезна јачина на струја 16 A
Максимална влезна моќност 3.70 kW
Максимален притисок на празнење 4.28 MPa
Максимален притисок на увлекување 1.18 MPa
Волумен на проток на воздух 1150 m3/h
Максимална звучност на внатрешна единица 58 dB
Максимална звучност на надворешна единица 65 dB

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “AUX 24 ИНВЕРТЕР Ј СЕРИЈА”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

MK
Scroll to Top