GSG Motors

327281069_580032074037519_3019449927109670795_n-removebg-preview
Sale!
, , ,

AUX 18 ИНВЕРТЕР Ј СЕРИЈА

ден49,500.00

Детали за производот

Во пакет со климат спаѓа комплетна опрема за монтирање во вредност од 3000 денари:

  1. Комплетни бакарни цефки од 3 метри
  2. Бандаж трака и колендери
  3. Кондензациско црево од 1.5 метри

Генерални Спецификации

Шифра на Продукт ASW-H18B4/JER3DI-EU(HB)
Напојување 220-240V~/50Hz
Тип на фреон R32
Количина на фреон 1.28 kg
Класа на водотпорност IPX4
Маса на надворешна единица 35 kg
Маса на внатрешна единица 12 kg

Спецификации за Греење и Ладење

Номинален капацитет за ладење 5.40 kW
Номинален капацитет за греење 5.80 kW
Максимален капацитет за ладење
Максимален капацитет за греење
Номинална јачина на струја за ладење 7.32 A
Номинална јачина на струја за греење 6.61 A
Максимална потрошувачка за ладење 1.65 kW
Максимална потрошувачка за греење 1.49 kW

Останати спецификации

Максимална влезна јачина на струја 12.0 A
Максимална влезна моќност 2.90 kW
Максимален притисок на празнење 4.28 MPa
Максимален притисок на увлекување 1.18 MPa
Волумен на проток на воздух 900 m3/h
Максимална звучност на внатрешна единица 57 dB
Максимална звучност на надворешна единица 61 dB

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “AUX 18 ИНВЕРТЕР Ј СЕРИЈА”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

MK
Scroll to Top