GSG Motors

327281069_580032074037519_3019449927109670795_n-removebg-preview

За нас

    ГСГ е приватна компанија формирана во далечната 1996 година со основна дејност продажба на автомобили, моторни возила, трактори и земјоделска механизација. ГСГ претставува фамилијарен бизнис кој прераснува во бренд на доверба, квалитет и услуга препознатлив низ целата територија на Македонија. Основачот на бизнисот Г-дин Јован Ганчев со својата визија и решителност го трасира патот на овој мал семеен бизнис со продажба на познати брендови од автомобилската индустрија Daewoo, Renault, Dacia и Kia каде подоцна неговите наследници продолжуваат со проширување на дејноста во секторот на моторни возила, скутери, моторцикли, ATV, велосипеди и електрични возила. Моментално нашата компанија е присутна со сопствени продажни салони во Битола, Неготино и Струмица и со секојдневна достава на своите производи низ цела држава. Грижата за квалитет ,услуга и пост продажба на нашите производи е истовремено и нашата визија и мото за успешен и претпознатлив бренд.

MK
Scroll to Top